Natte Meeting 25 - 26 - 27 augustus 2017 bij WSV Rijn & Lek te Wijk bij Duurstede

Met 43 deelnemers en 16 boten was de Natte Meeting een goed bezochte en zeer geslaagde happening met schitterend weer.
De mensen van de WSV waren top, heel gezellig, zeer behulpzaam en alles was mogelijk.
Zaterdagavond en zondagochtend was de crew in de kantine fantastisch, ze regelde alles met het buffet en het ontbijt, we hoefden nergens naar om te kijken en werden zelf nog op warme hapjes getracteerd zaterdagavond, heel attent en gastvrij.

We kunnen het verenigingen aanbevelen hun feest daar te houden, chapaeu en nog hartelijk dank.

 

 

 

 

Natte Meeting 26 - 27 - 28 augustus 2016 in de Buitenhaven te Kampen

Met 36 deelnemers en 13 boten was de Natte Meeting een matig bezochte maar zeer geslaagde meeting met schitterend weer.

Onze speciale gast Henk de Velde was een geweldige succes, een ieder hing aan zijn lippen en hebben genoten van zijn lezing over zijn avonturen en de daarbij behorende presentatie/foto's.

 

 

Ook havenmeester Wiebe was geweldig, hij heeft ons fantastisch geholpen met adviezen en ideeen.

 

 

 

Voorjaarsmeeting 2 april 2016 te Dordrecht

Een perfect geregelde meeting door Hans en Trees, ook het weer was in orde.
Alleen maar positieve verhalen gehoord en het buffet was boven verwachting, zie de foto's.
Leuke bijkomstigheid dat Vera de hele dag mee kon maken via whatapp, geweldig.

 

Natte meeting 21-22-23 augustus 2015 op Urk

 

Met 54 deelenemers was het weer een zeer goed bezochte meeting. Het weer was buitengewoon ca. 34*, beter kon niet.
Vrijdagavond geopend met een ALV en een gezellig samenzijn, bijpraten. Zaterdagochtend koffie en aansluitend demonstratie van de KNRM, slachtoffers Greetje Verf en Vera Hartog, gelukkig beiden gered, zeer interessant en leerzaam. Advies: wordt lid van de KNRM, hulp is dan gratis, gered worden kost heel veel geld. KNRM bestaat alleen uit vrijwilligers.
Leuke puzzeltocht (Ginkies) gehad, lekker geborreld met vers gerookte poon.
's Avonds aan boord van de Zuiderzee een heerlijk buffet met ijsbuffet na, de tombola en een mooi vaartje op het IJsselmeer.

Dick en Dea geweldig bedankt voor jullie organisatie, top.

Voorjaarsmeeting 29 maart 2015 te Ravenstein

 

Met 38 deelnemers iets teleurstellend maar niet minder gezellig. Twee nieuwe leden-stellen deden ook mee en hebben dus een nieuwe verslaving.
Het weer liet ons deze keer in de steek maar onder de paraplu's was ook wel weer apart en de rondleider wist het allemaal leuk te brengen.
De rondleiding door de Bakkerij van onze organisatoren Carla en Willy van Mook was ook een belevenis, leuk om eens wat meer te zien dan kant en klaar brood,
wat een werk dat nog met zich meebrengt en dan al het lekkers wat er stond, slecht voor de lijn maar wel lekker hoor.
Ook het glas in lood museum was prachtig om te zien wat men zoal kan maken, de foto's wijzen het uit.

Al met al weer een geslaagde dag met een heerlijke Bosscher bol van onze eigen bakker Willy bij de koffie, een overheerlijke lunch en buffet bij Vidi Reo maakte het geheel af.

Carla en Willy chapeau en bedankt.

Natte meeting 23 - 24 augustus 2014 bij onze sponsor Jachthaven 't Huizerhoofd te Huizen

We begonnen met 52 deelnemers maar eindigden met 38 personen vanwege ziekte, ziekenhuisopname's en 2 op het laatst afzeggingen.

Voor deze lokatie, mooi centraal, hadden we een hogere opkomst verwacht maar het weer speelde ook zeker parten, het was niet bepaald POC weer. Vrijdagavond was het verzamelen bij restaurant de Stuurhut, op de haven, alwaar de Natte Meeting 2014 officiel door de voorzitter werd geopend. Zaterdagmiddag gezellig gebowld met wat drankjes en een lekker garnituurtje erbij, tegen Wilma was niet op te boxen, zij werd dan ook eerste. Blij dat we binnen activiteiten hadden want op de heenweg regende en onweerde het heel bar.
Daarna om 17.00 uur verzamelen in de Stuurhut alwaar een perfect, subliem, prachtig en lekker buffet werd geserveerd door slagerij de Kroonburger uit Huizen die van de aanwezigen een stande ovatie kreeg. Aansluitend een gezellig samenzijn met ,als onze traditie, de tombola met weer prachtige prijzen.
Zondagmorgen om 10.00 uur een overheerlijk ontbijt verzorgd door Enrique van de Stuurhut, je kon merken dat hij een Gasthof in Oostenrijk heeft want het leek wel een Oostenrijks ontbijtbuffet, heerlijk al die lekkere dingen, ook Enrique en zijn crue hebben een daverend applaus als dank in ontvangst kunnen nemen en niet vergeten onze fantastische havenmeesters Jaap en Matthieu waar je overal mee terecht kon, mannen bedankt voor de gastvrijheid.

Voorjaarsmeeting zondag 6 april 2014 in het Oude Ambachtenmuseum in Terschuur

Met 48 personen was het weer een goede opkomst. We kregen geen rondleiding maar mochten alles aanraken en bekijken als je het maar weer op zijn plaats terug zette, heel leuk om al dat oude materiaal in al die speciaal winkeltjes weer te zien. Wat mij ook erg aan sprak was het oude speelgoedmuseum, om te zien hoe wij ons vroeger vermaakten, de huidige jeugd kan er jaloers op zijn.

Tussen de middag een heerlijk lunch in het restaurantgedeelte van het museum verorberd en na de rondtocht daar nog even een versnapering genomen waarna we naar Amersfoort vertrokken.

We hadden een overheerlijk en goed verzorgd satebuffet bij restaurant "Bij Mario" (www.bijmario.nl) in Amersfoort met een overheerlijke rode wijn, en zo te horen waren de andere drankjes ook prima. Met 48 personen was het wel bomvol maar knotsgezellig.

 

 

 

Natte meeting/Lustrum 15 jaar 24 - 25 augustus 2013 in de Prinsentuin te Leeuwarden

Met 65 personen en 23 Proficiat kruiser was het een super goed bezochte meeting. Het weer was buitengewoon, daar tekenen we ieder jaar voor, en de sfeer zat er goed in.
Meteen de eerste gezamenlijke dag werd er al "Happy Hours" ingesteld door Hans Stenekes en dat hebben we het hele weekend volgehouden. Vol spirit gingen de deelnemers zaterdag met de fotopuzzeltocht aan de gang en ik kan jullie vertellen, fel zijn ze hoor die POC ers. Zaterdagavond waren we 71 personen aan het diner, onze sponsoren 't Eibersnest, Reitsma en Strienstra waren er met hun echtgenote's bij, andere sponsoren een aanrader, het diner was grote klasse alsmede ons samenzijn bij de Koperen Tuin aldaar, perfecte verzorging, bediening en ambiance, chapeau, super gezellig en weer een prachtige tombola met dank aan alle sponsoren. Zondagochtend een super ontbijtbuffet en een toch weer emotioneel afscheid van een ieder die weer huiswaarts keerden.

 

 vorige pagina